Bătută cu bestialitate de fostul concubin, după o plimbare romantică la ceas de seară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fetița a fost bătută cu nuiaua

Un bărbat din localitatea gălăţeană Iveşti a fost stăpânit cu greu de jandarmi să nu-şi mutileze fosta concubină, cu care încercase iniţial să facă o plimbare romantică pe uliţele din sat.

Seara trecută, patrula mixtă de ordine şi siguranţă publică formată dintr-un jandarm din cadrul Detaşamentului 4 Tecuci şi un lucrător al Postului de Poliţie Iveşti, a fost alertată prin serviciul unic de urgenţă 112 despre faptul că pe un drum comunal din localitatea Iveşti, judeţul  Galaţi, o  persoană de sex feminin a fost agresată fizic de către fostul concubin.

Oamenii legii s-au deplasat la faţa locului şi l-au luat la întrebări pe bărbat. Astfel au constatat că persoana în cauză, în urma unor neînţelegeri a lovit partea vătămată provocându-i acesteia mai multe leziuni. 

„Ca urmare a faptei sale bărbatul a fost condus la  sediul secţiei de poliţie unde s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „lovirea sau alte violenţe”, faptă revăzută şi pedepsită de art. 193 Cod Penal, cercetările fiind continuate de către lucrătorii Postului de Poliţie Iveşti”, spune purtătorul de cuvânt al Jandarmilor gălăţeni, Ionuţ Paţilea. 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite