Bătrână atacată în cimitir, după ce participase la o înmormântare. Agresorul a fost pus pe fugă de o cunoştinţă a victimei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO www.brasovultau.ro
FOTO www.brasovultau.ro

O tentativă de jaf a avut sâmbătă, 6 februarie, în cimitirul ”Eternitatea” din Galaţi. Un bărbat cu mască pe faţă a bruscat o bătrână pentru a-i fura poşeta, dar un apropiat al victimei a intervenit în apărarea acesteia.

UPDATE Luni, 8 februarie, ora 11,15

Reprezentanţii IPJ Galaţi au venit cu precizări după ce o bătrână a fost atacată de un bărbat mascat în cimitirul ”Eternitatea”.

”La data de 6 februarie, ora 19.13, o femeie de 71 de ani, din municipiul Galaţi, a sesizat Poliţia printr-un apel la numărul de urgenţă 112 cu privire la faptul că, în cursul zilei, după ce a participat la o înmormântare în cimitirul Eternitatea, din municipiul Galaţi, ar fi fost agresată de un bărbat necunoscut. Apelul a fost făcut de la domicilliul persoanei în cauză, aceasta precizând că se simte rău şi solicitând, totodată, informaţii despre procedura scoaterii unui certificat medico-legal. Un echipaj SMURD a fost direcţionat la domiciliul femeii, iar poliţiştii s-au autosesizat şi efectuează verifcări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs fapta şi încadrarea juridică a acesteia”, ne-a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Ştirea iniţială

O femeie de 71 de ani, din Galaţi, a trecut sâmbătă, 6 februarie, prin clipe de groază. Bătrâna se întorcea de la o înmormântare  la care participase în cimitirul ”Eternitatea”, iar la un moment dat a fost îmbrâncită de un bărbat cu mască pe faţă, care voia să îi fure poşeta.

Norocul femeii a fost că în apropiere se afla o cunoştinţă a acesteia., care i-a sărit imediat în ajutor, împingându-l pe agresor în grilajul unui mormânt. 

Bărbatul mascat a fugit de la locul faptei, dar bătrâna s-a lovit în zona pieptului, unde suferise o operaţie, astfel că a fost nevoie de intervenţia unui echipaj SMURD pentru a-i acorda îngrijiri medicale.

La scurt timp de la comiterea tentativei de jaf, agresorul a atacat o altă persoană în aceeaşi zonă, rănind-o cu un obiect ascuţit, cel mai probabil un cuţit. Victima a fost transportată la spital pentru asistenţă medicală de specialitate.

Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz pentru tentativă la tâlhărie şi îl caută pe atacatorul mascat.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Copilă tâlhărită în plină stradă, la Brăila. Agresorul, identificat şi reţinut după câteva săptămâni

Tentativă de tâlhărie pentru 10 lei. Un tânăr de 20 de ani s-a ales cu cazier penal după o agresiune de noapte

 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite