Au jefuit o femeie în plină stradă, însă unul dintre tâlhari a fost imobilizat de un trecător

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi tineri cu vârsta de 19 ani sunt anchetaţi pentru tâlhărie după i-au smuls telefonul mobil unei femei de 57 de ani şi au încercat să se facă nevăzuţi. Unul dintre agresori nu a apucat să facă decât câţiva paşi pentru că a fost prins de un trecător.

Pe 20 septembrie, Secţia 2 Poliţie a fost sesizată de o femeie de 57 ani despre faptul că,  în timp ce se afla pe strada Siderurgiştilor din Galaţi, doi tineri s-au apropiat de banca pe care era aşezată şi i-au smuls din mână  telefonul mobil, după care au fugit. Un trecător a reuşit să-l reţină pe unul dintre aceştia până la venirea unui echipaj de Poliţie.

”În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat persoanele bănuite de comiterea faptei ca fiind doi bărbaţi cu vârsta de 19 ani. Tânărul depistat aseară a fost reţinut pe bază de ordonanţă, urmând ca astăzi să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventive”, a declarat comisarul Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Astăzi,  poliţiştii l-au găsit şi pe cel de-al doilea bărbat, care în prezent este audiat cu privire la cele întâmplate. Oamenii legii continuă cercetările pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie şi pentru recuperarea prejudiciului.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite