Atenţie şoferi! Duminică, între orele 9,00 şi 12,00 traficul este închis pe bulevardul George Coşbuc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Interdicţia este cauzată de desfăşurarea unei competiţii sportive de masă pe traseul dintre „Păpădie” (Casa Sindicatelor) şi Patinoar.

Circulaţia pe bulevardul George Coşbuc va fi închisă complet duminică, 10 mai, între orele 9,00 şi 12,00, pe segmentul cuprins între străzile Brăilei şi Henri Coandă (de la „Păpădie” până la Patinoar). În acelaşi interval orar, va fi restricţionat accesul pe bulevardul George Coşbuc de pe toate străzile perpendiculare, care se intersectează cu bulevardul pe lungimea tronsonului pe care se închide circulaţia.

Primăria Galaţi le recomandă conducătorilor auto să evite străzile pe care vor fi impuse restricţiile de circulaţie, să folosească rutele ocolitoare indicate de Poliţia Rutieră şi să respecte întocmai indicatoarele rutiere şi semnalele agenţilor de circulaţie ce vor supraveghea traficul în zona cu restricţii.

Traseele recomandate pentru traversarea oraşului pe axa nord-sud sunt: Bariera Traian- strada Domnească-strada Gării-strada Nicolae Bălcescu, centura ocolitoare (şoseaua Viilor) şi strada Henri Coandă-strada 1 Decembrie-strada Siderurgiştilor. Pentru axa est-vest, se recomanda strada Brăilei, strada Radu Negru şi bulevardul Falezei, dat fiind ca toate celelalte străzi importante pe această axă (Movilei, Tecuci, Basarabiei) sunt blocate la intersecţia cu bulevardul Coşbuc, în amintitul interval de timp.

Restricţiile de trafic anunţate sunt determinate de desfăşurarea pe bulevardul George Coşbuc a unie importante competiţii sportive de masă: a doua ediţie a „Crosului Shopping City Galaţi”. Evenimentul, cu participare liberă,  este organizat, în parteneriat, de Direcţia pentru Sport şi Tineret Galaţi, Jandarmeria Galaţi, Inspectoratul Şcolar Judeţean, Consiliul Judeţean al Elevilor şi Shopping City.

Startul crosului se dă în parcarea de la Păpădie, lungimea traseului fiind de aproximativ 2,5 kilometri, sosirea fiind la Patinoar. Există şi o varianta mai scurtă pentru persoane cu dizabilităţi, cu startul de la Liceul CFR, de la ora 9,30.

La ediţia de anul trecut, crosul a avut un succes deosebit la public: peste 1.000 de gălăţeni au luat startul!

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite