Atenţie şoferi! Circulaţia rutieră va fi restricţionată pe mai multe străzi importante

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă
Foto: arhivă

Pentru buna desfăşurare a primei etape a Turului Ciclist al României, sâmbătă şi duminică, în anumite intervale orare, maşinile nu vor avea acces pe unele artere rutiere

Pentru a face posibilă deplasarea în siguranţă prin prin oraș a caravanei Turului Ciclist al României, Poliția Rutieră va închide temporar circulația pe câteva străzi.

Astfel, sâmbătă, de la ora 16.00, pe Faleza Superioară a Dunării, nu se va mai putea circula. Traficul rutier va fi blocat de la intersecţia bulevardului Marea Unire, cu strada Navelor și până la Grădina Botanică. Restricția de pe Faleza superioară este programată până la ora 20.30.

Tot sâmbătă, de la 18.00, oră la care se estimează că va ajunge în Galați convoiul cicliștilor, se va închide circulația şi pe strada Brăilei, de la Cimitirul Cătușa până la Inelul de Rocadă precum și pe bulevardul Cloșca, până la Grădina Botanică.

În cazul celor două străzi circulaţia rutieră va fi reluată imediat după trecerea caravanei.

Duminică, pentru startul etapei a II-a a Turului Ciclist al României, de la ora 12.30, Poliția Rutieră va închide circulaţia pe strada Brăilei (de la Hotelul Galați, până la Inelul de Rocadă), pe Prelungurea Brăilei (până la Drumul de Centură), precum și pe Drumul de Centură până la ieșirea din Galați, spre Tecuci.

Şi pe aceste din urmă artere rutiere, circulaţia va putea fi reluată după trecerea caravanei cicliştilor.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite