Află ce străzi sunt blocate şi unde sunt azi radarele în Galaţi şi Brăila

0
Publicat:
Ultima actualizare:

RADARE GALAŢI: Str. Regiment 11 Siret, DN 26, Faleza Superioară, Siderurgiştilor, bulevardul George Coşbuc.RADARE BRĂILA: Radare în trafic: DN2 Brăila-Buzău în localităţile Ianca, Silistraru şi Lacu Sărat. DE 584 Brăila- Slobozia în Albina, Viziru şi Însurăţei, DN 22 B Brăila Galaţi pe Dig, DE 87 Brăila Galaţi prin Şendreni.

Ştiri din trafic

GALAŢI: Atenţie, şoferi! Până la sfârşitul săptămânii, traficul se va desfăşura cu dificultate pe mai multe străzi din municipiul Galaţi din cauza lucrărilor demarate de administraţia publică locală. Pe străzile Vultur, Vasile Alecsandri, Grădina Veche, Democraţiei, Bolintineanu şi Rizer au loc lucrări de reparaţii (frezare şi asfaltare). Primăria a anunţat că pe data de 26 august lucrările vor fi finalizate.

Brăila: Strada Griviţei este închisă între General Ieremia Grigorescu şi 1 Decembrie 1918, Bd. Dorobanţilor este închis între Apollo şi Calea Galaţi. Traficul se desfăşoară pe o singură bandă şi pe Calea Călăraşilor, între Concordia şi Primărie. Rute ocolitoare pentru a ajunge din Viziru pe Calea Galaţi: Barieră- Dorobanţi- 1 Decembrie- Bd. Independenţei- Calea Galaţi.

Agenda 26 August
Participaţi la noul Plan de Urbanistic General: Astăzi, cu începere de la ora 09.00 şi până la ora 16.00, gălăţenii care vor să vină cu sugestii pentru a aduce completări sau intervenţii corective la noul Plan Urbanistic Geneal al municipiului sunt aşteptaţi în holul Universităţii "Dunărea de Jos". Comentariile şi sugestiile se fac în scris.

Adevărul Cititorilor
„Ne amăgiţi cu repartiţiile ANL"
Domnule primar, v-am trimis până acum nu mai puţin de 100 de mesaje în legătură cu locuinţele ANL din cartierul "Cantemir", dar nu am primit niciodată vreun răspuns. Ne-aţi amăgit cu repartiţiile exact acum un an şi trei luni, mai precis din luna mai a anului 2010. Câţi ani ne veţi duce acum de nas până vom primi şi cheile? Cât vă veţi mai bate joc de noi?
Maria Luiza Tomescu, funcţionar, 34 de ani

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite