Adolescentă din judeţul Vaslui, descoperită de jandarmi într-o pădurice de lângă Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jandarmii au predat-o pe adolescentă poliţiştilor din Galaţi.
Jandarmii au predat-o pe adolescentă poliţiştilor din Galaţi.

Tânăra are 16 ani şi le-a spus jandarmilor că de aproape o lună stă în Galaţi, dar nu are un domiciliu stabil. Poliţiştii Secţiei 3 au preluat-o pe tânără pentru a continua cercetările.

Azi noapte, în jurul orei 02.40, un echipaj din cadrul Jandarmeriei Galaţi aflat în misiune de patrulare în zona Secţiei 3 Poliţie Galaţi, a observat în zona service-ului „Nalba”, la marginea pădurii, o tânără care afişa un comportament suspect şi care la vederea jandarmilor a încercat să se facă nevăzută, ascunzându-se prin vegetaţia din zonă. Cum în zonă traficul pietonal este extrem de redus, jandarmii au găsit-o imediat pe tânără şi au identificat-o. Aşa au aflat că pe numele ei figura o semnalare pozitivă în Sistemul Informatic Naţional de Semnalări (SINS), conform art.32 (Semnalări privind persoane dispărute) din Decizia SIS II, pe numele acesteia fiind emisă din iunie 2013 de către I.P.J. Vaslui, o dispoziţie de urmărire.

Fiind întrebată despre motivul pentru care se afla în zonă, C.F. a declarat jandarmilor că se află în municipiul Galaţi de aproximativ o lună, neavând un domiciliu stabil şi a ieşit la plimbare dar din greşeală s-a rătăcit.  

Jandarmii au predat tânăra lucrătorilor specializaţi din cadrul Secţiei 3 Poliţie Galaţi pentru continuarea cercetărilor, totodată fiind informat şi Biroul SIRENE.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite