Adolescentă de 15 ani dispărută în drumul de la şcoală spre casă. Familia şi Poliţia o caută de două săptămâni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Semnalmentele fetei dispărute sunt următoarele: 1,65  metri înălţime, constituţie atletică, tenul deschis, faţa ovală, părul vopsit blond, lung până la nivelul umerilor, ochii căprui.

Poliţiştii din Galaţi caută o adolescentă  de 15 ani, care a plecat de la cursurile şcolare şi nu a mai revenit.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi a fost sesizat către un bărbat din Galaţi, despre faptul că în ziua de 4 octombrie 2016., fiica sa minoră, Secan Ana-Maria, în vărstă de 15 ani din Galaţi, a părăsit cursurile şcolare şi nu a mai revenit la domiciliu.

Semnalmentele fetei dispărute sunt următoarele: 1.65  m. înălţime, constituţie atletică, tenul deschis faţa ovală, părul vopsit blond, lung până la nivelul umerilor, ochii căprui.

La data dispariţiei era îmbrăcată cu o cămaşă de culoare albă, cravată de culoare roşie cu sigla unităţii de învăţământ pe care l-a frecventat, geacă din piele de culoare neagră, pantaloni tip blug de culoare neagră, încălţată cu pantofi de lac de culoare crem.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea adolescentei, sunt rugate să sune la telefon 0766.655.449, tatăl persoanei dispărute, sau  numărul unic de urgenţă - 112, ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.
 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite