Adolescent rănit într-un accident de circulaţie. A intrat cu motocicleta într-un gard de beton, suferind mai multe traumatisme

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

Un adolescent de 18 ani este cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi conducere a unui vehicul fără permis, după ce a condus o motocicletă pe un drum judeţean, iar la un moment dat, din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul asupra direcţiei.

Pe 21 aprilie, un adolescent de 18 ani a condus motocicleta pe D.J. 242, în localitatea Vârlezi şi, la un moment dat, din cauza neadaptării vitezei, a pierdut controlul asupra direcţiei, a derapat şi a intrat într-un gard din beton. Întrucât în urma impactului a suferit mai multe leziuni, a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

”Poliţiştii sosiţi la faţa locului au constatat că tânărul nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, astfel încât au întocmit dosar penal atât pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă, cât şi pentru cea de conducere a unui vehicul fără permis de conducere”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite