Adolescent lovit în plin de un autovehicul. Şoferul a fugit de la locul accidentului, dar a fost identificat rapid de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului, după ce un adolescent de 17 ani a fost accidentat când traversa strada printr-un loc nepermis.

Pe 23 iulie, poliţiştii Biroului Rutier Galaţi au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier în localitate, soldat cu vătămarea corporală a unui pieton.

”Din primele verificări efectuate de poliţişti a reieşit că, în jurul orei 16.40, un minor de 17 ani, din municipiul Galaţi, aflându-se pe o alee a unui bloc de pe strada Ionel Fernic, a traversat fără să se asigure şi a fost acroşat de un autoturism, al cărui şofer a părăsit locul accidentului imediat după producerea acestuia”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Adolescentul a fost transportat la spital, unde a rămas internat pentru îngrijiri medicale, poliţiştii reuşind să identifice, la scurt timp, conducătorul auto implicat în accident.

Este vorba despre un bărbat de 52 ani, din comuna Băleni, al cărui rezultat la testarea alcoolscopică a fost negativ. Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite