Admiterea la liceu 2017 Galaţi. Aproape 600 dintre locurile din judeţ au rămas neocupate în urma primei repartizări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liceu la care s-a intrat cu cea mai mare medie a fost, cum era de aşteptat prestigiosul colegiu naţional „Vasile Alecsandri”, iar cel în care media de admiterea fost cea mai scăzută este „Ovid Caledoniu” din Tecuci. Şase absolvenţi de 8 clase au rămas nerepartizaţi pentru că au completat greşit opţiunile.

Nu mai puţin de 585 de locuri au rămas neocupate în liceele din judeţul Galaţi în urma repartizării computerizate derulate în prima etapă de Ministerul Educaţiei. 

Conform informaţiilor făcute publice de Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Galaţi, în total, la nivelul judeţului Galaţi au fost 3.780 de locuri disponibile în licee, pentru care s-au înscris 2.902 candidaţi din judeţ şi 46 candidaţi din alte judeţe.

Au fost repartizaţi computerizat 2.942 candidaţi, în timp ce şase au rămas nerepartizaţi, deoarece şi-au completat eronat opţiunile. Au rămas neocupate 586 locuri la învăţământul liceal de zi gălăţean, acestea fiind disponibile pentru a doua etapă de admitere.

Cea mai mare medie de admitere la liceu în judeţul Galaţi s-a înregistrat, aşa cum era de aşteptat, la Colegiul Naţional „Vasile Alecsandri”, iar cea mai mică (doar 2,85) la Liceul Tehnologic Ovid Caledoniu din Tecuci, în urma repartizării computerizate derulate de Ministerul Educaţiei Naţionale.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite