Accident rutier soldat cu moartea unei persoane şi rănirea altor trei. Un şofer grăbit a pierdut controlul volanului într-o curbă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 23 de ani şi-a pierdut viaţa după ce s-a răsturnat cu maşina pe care o conducea pe un drum judeţean, în localitatea gălăţeană Schela. Alţi trei tineri au ajuns la spital cu diverse traumatisme.

Pe 19 februarie, în jurul orei 00,05, pe D.J. 251K a avut loc un accident rutier soldat cu decesul unei persoane şi rănirea altor trei.

”Din primele verificări efectuate de poliţişti a reieşit că un tânăr de 23 de ani, din comuna Schela, a condus autoturismul în localitate şi, neadaptând viteza la condiţiile de drum în curbă, a pierdut controlul direcţiei şi s-a răsturnat”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.

Conducătorul auto a decedat pe loc, trei pasageri aflaţi în autoturism, doi bărbaţi de 30 şi 33 de ani şi o tânără de 20 de ani fiind răniţi şi transportaţi la spital unde au rămas internaţi. Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, dar acesta va fi cel mai probabil închis, în condiţiile în care şoferul vinovat de producerea accidentului a murit.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite