Accident rutier pe DN26, în judeţul Galaţi. O persoană a rămas încarcerată, după ce două maşini s-au ciocnit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Coliziunea s-a produs duminică, 10 noiembrie, în jurul orei 9,00.  Potrivit celor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Galaţi, accidentul rutier s-a produc din cauza neacordării priorităţii.

Accident rutier, duminică, 10 octombrie 2019, în jurul orei 9,00, pe DN26, între municipiul Galaţi şi satul Vânători.

„Detaşamentul de pompieri Galaţi a intervenit împreună cu două echipaje de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, la un accident rutier, cu două autoturisme şi două victime dintre care o persoană încarcerată. S-au deplasat două autospeciale pentru a extrage de urgenţă victima care a suferit diferite traumatisme la membrele superioare şi în zona superioară a corpului, care nu îi pun in pericol viaţa”, a precizat ISU Galaţi.

Victima a fost transportată la Spitalul de Urgenţă de către cadrele medicale de pe ambulanţă Serviciului Judeţean de Ambulanţă, în timp ce al doilea conducător auto nu a necesitat îngrijiri medicale.

Poliţia Rutieră Galaţi face cercetări la locul accidentului pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul. Prima concluzie este aceea că unul dintre şoferi nu a acordat prioritatea, maşina pe care o conducea fiind izbită de un autoturism care circula regulamentar.
 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite