Accident mortal în Bariera Traian. Un bărbat dintr-un sat din judeţul Galaţi a fost strivit de un camion

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit poliţiştilor, victima avea 87 de ani şi a încercat să traverseze strada printr-un loc nepermis şi fără să se asigure. Şoferul autocamionului nu consumase alcool şi nu a încălcat nicio regulă de circulaţie, însă tot va fi cercetat penal pentru ucidere din culpă.

Accident mortal de circulaţie luni dimineaţă la Galaţi. Un bărbat în vârstă de 87 de ani, din Cuca, a murit după ce a fost acroşat şi strivit de un camion, în timp ce încerca să traverseze prin loc nepermis şi fără să se asigure.

Accidentul a avut loc în zona Barierei Traian, iar martorii au povestit îngroziţi, pe internet, că bătrânul a fost agăţat de o latură a camionului şi aruncat sub roţi. Oamenii spun că bărbatul era în agonie când au sosit medicii, iar decesul s-a produs în câteva minute, rănile suferite fiind cumplite. 

„Şoferul unui autocamion, un bărbat de 41 de ani, din Ilfov, care conducea autovehiculul pe strada Tunelului dinspre strada Lacului, odată ajuns la intersecţia cu strada Traian a oprit să acorde prioritate celorlalte autovehicule din intersecţie. În acel moment victima, un bărbat în vârstă de 87 de ani, s-a angajat în trecere prin loc nemarcat şi a fost acroşat şi accidentat mortal când autocamionul s-a pus în mişcare”, a precizat cms.şef Gabriela Costin, de la IPJ Galaţi. 

Potrivit poliţiştilor, şoferul autocamionului nu consumase alcool şi nu a încălcat vreo regulă de circulaţie, dar cu toate acestea a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite