Accident de circulaţie provocat de un şofer care a adormit la volan. O fetiţă de 10 ani a fost rănită

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 40 de ani este cercetat pentru vătămare corporală din culpă după ce a adormit la volan şi a intrat cu maşina într-un stâlp de iluminat.

Joi, 5 septembrie, poliţiştii Biroului Rutier Galaţi au fost sesizaţi, printr-un apel la numărul unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că, pe strada Stadionului, din municipiul Galaţi, s-a produs un accident rutier, soldat cu rănirea unei persoane.

”La faţa locului, poliţiştii au stabilit că accidentul a fost provocat de un bărbat, de 40 de ani, din judeţul Brăila care, pe fondul oboselii, a adormit la volanul autoturismului pe care îl conducea, intrând cu acesta într-un stâlp de iluminat public, de pe partea dreaptă a sensului său de mers”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

În urma impactului, o fetiţă de 10 ani, aflată pe bancheta din spate a autoturismului, a suferit leziuni uşoare care nu au necesitat internarea. Poliţiştii au constatat că bărbatul care a provocat accidentul nu se afla sub influenţa alcoolului şi au deschis un dosar penal în acest caz pentru vătămare corporală din culpă.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite