A sedus o copilă de 13 ani, întreţinând relaţii sexuale de nenumărate ori cu ea, dar nu va face nicio zi de închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Curtea de Apel Galaţi a pronunţat verdictul definitiv în cazul unui  tânăr de 20 de ani care a întreţinut relaţii sexuale în mai multe rânduri cu o minoră, deşi ştia foarte bine ce vârstă are copila.

George Cotloguţ (20 de ani) a cunoscut-o pe Elena (13 ani) în mai 2016, după ce tânăra s-a mutat în satul Şiviţa (comuna gălăţeană Tuluceşti), iar relaţia s-a transformat repede într-una sexuală. 

Mama copilei a intrat la bănuieli după ce a accesat contul de Facebook al acesteia, unde a găsit discuţii cu conţinut sexual explicit între minoră şi George Cotloguţ. După o ceartă cu iubitul, fetiţa a fugit de două ori de acasă, fiind returnată părinţilor de poliţiştii de la Transporturi Feroviare Galaţi.

Surpriza a venit după ce copila a fost audiată de poliţişti. Ea a declarat că George Cotloguţ ştia că este minoră, dar nu i-a păsat prea mult. Acelaşi lucru l-a spus şi sora geamănă a minorei, căreia aceasta îi povestise totul. 

Tânărul a negat că ar fi ştiut vârsta reală a iubitei sale, dar tot el a declarat că i-a cerut copilei la un moment dat cartea de identitate, deoarece avea suspiciuni cu privire la vârsta acesteia. Şi un prieten al acestuia le-a precizat poliţiştilor că i-a cerut în mai multe rânduri lui George Cotloguţ să o lase în pace pe fată, deoarece este „micuţă şi plăpândă“ şi cel mai probabil este minoră.

Pe 31 mai, Curtea de Apel Galaţi l-a condamnat pe tânăr la un an şi şase luni de închisoare cu suspendare pentru act sexual cu un minor. În mod bizar, judecătorii au hotărât ca tânărul să se reeduce prestând 90 de zile de muncă neremunerată în folosul comunităţii la şcoala gimnazială numărul 1 din Tuluceşti, unde învaţă minore de aceeaşi vârstă cu victima. 

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite