A băut până nu a mai ştiut de el, provocând ulterior un accident de circulaţie. Şoferul avea o alcoolemie de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi şoferi prinşi băuţi se vor alege cu dosare penale Foto: arhivă Adevărul
Cei doi şoferi prinşi băuţi se vor alege cu dosare penale Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 39 de ani este cercetat pentru conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului după ce pierdut controlul autoturismului pe care îl conducea şi  a acroşat mai multe maşini. În aceeaşi zi, un alt şofer a fost prins băut de poliţişti, acesta având o alcoolemie de 1,32 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe 23 iunie , poliţiştii  din cadrul Secţiei 3 Rurală  au depistat pe raza localităţiigălăţene  Independenţa un bărbat de 36 ani din Galaţi, care conducea un  autoturism, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

”La  testarea cu aparatul Drager, a fost  înregistrată valoarea de 1,32 mg/l alcool pur în aerul expirat. Persoana depistată a fost condusă la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, au precizat reprezentanţii IPJ Galaţi.

În aceeaşi zi, un bărbat de 39 ani, în timp ce conducea un microbuz pe strada Basarabiei din Galaţi, a pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune cu trei autoturisme. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul fiind de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În ambele cazuri, poliţiştii au deschis dosare penale  pentru conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului.    

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite