A acceptat o plimbare romantică într-unul dintre parcurile din Tecuci, dar s-a ales cu capul spart

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia a fost lovită cu bestialitate de concubinul aburit bine de alcool. Foto: Adevărul
Femeia a fost lovită cu bestialitate de concubinul aburit bine de alcool. Foto: Adevărul

Este vorba despre o femeie din Tecuci care, enervată de faptul că bărbatul era beat, a vrut să plece acasă. Rănit în amor, bărbatuls-a apucat să îşi convingă, cu pumnii, jumătatea, că el are dreptate. Mai mulţi oameni au văzut scena şi au sunat la 112.

Noaptea trecută, în jurul orei 00.51, un echipaj de jandarmi aflat în misiune de patrulare pe raza municipiului Tecuci a fost direcţionat de către Dispeceratul Poliţiei Tecuci, în str. Aleea Ştrandului din municipiul Tecuci, deoarece o persoană de sex bărbătesc loveşte o femeie.

Ajunşi la faţa locului, jandarmii au constatat că cele sesizate se confirmă. Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că persoana în cauză  aflându-se sub influenţe băuturilor alcoolice şi pe fondul unor neînţelegeri a lovit partea vătămată în zona capului, provocându-i acesteia mai multe leziuni.

Totodată, din discuţiile purtate cu cei doi, jandarmii au stabilit faptul că neînţelegerile au  izbucnit între cei doi deoarece femeie a dorit să se întoarcă acasă dar concubinul nu a fost de aceeaşi părere . Ca urmare a faptei sale bărbatul a fost condus la sediul secţiei de poliţie unde s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „lovirea sau alte violenţe”, faptă revăzută şi pedepsită de art. 193 Cod Penal, cercetările fiind continuate de către lucrătorii Poliţiei Municipiului Tecuci.  

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite