64 de firme din judeţul Galaţi, interesate de combaterea îmbătrânirii forţei de muncă active

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inspectoratul Teritorial de Muncă Galaţi a marcat  Săptămâna Europeană pentru Securitate şi Sănătate în Muncă (SSM) prin organizarea, în perioada 23 – 27.10.2017, de sesiuni de instruire, informare şi conştientizare, la care au fost invitaţi reprezentanţi ai angajatorilor, sindicatelor, patronatelor, serviciilor externe de prevenire şi protecţie.

La acţiunile desfăşurate de ITM Galaţi au participat 64 de agenţi economici din judeţul Galaţi, reunind un număr de 83 de reprezentanţi ai angajatorilor, lucrători cu răspunderi specifice în domeniul securităţii şi sănătăţii, servicii externe de prevenire şi protecţie, precum şi reprezentanţi ai lucrătorilor.

În cadrul acţiunilor au fost prezentate bune practici în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă care pot contribui la îmbunătăţirea sănătăţii şi a vieţii profesionale, precum şi alte informaţii de interes general privind combaterea îmbătrânirii forţei de muncă active.

În perioada 25-27.10.2017, s-a desfăşurat la Suceava simpozionul regional dedicat Săptămânii Europene pentru Securitate şi Sănătate în Muncă cu tema „Locuri de muncă sănătoase pentru toate vârstele”. ITM Galaţi a prezentat o lucrare cu tema „Gestionarea riscurilor la locul de muncă – condiţie esenţială pentru o viată profesională durabilă”. La simpozion au participat reprezentanţi ai inspectoratelor teritoriale de muncă din judeţele Suceava, Bacău, Botoşani, Galaţi, Tulcea, Buzău, Covasna, Iaşi, Neamţ,Vaslui şi Vrancea.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite