150 de jandarmi ajută la deszăpezirea drumurilor judeţene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jandarmii gălăţeni sunt prezenţi în mai multe zone din judeţ, dată fiind situaţia critică cu care se confruntă autorităţile locale, din cauza ninsorii abundente.

150 de jandarmi, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Galaţi, sunt în plină acţiune în mai multe puncte din judeţ, unde s-au creeat blocaje rutiere. Aceştia sunt prezenţi la ieşirile din oraş şi la Şendreni, unde întorc din drum şoferii care vor să plece din municipiu, pentru a nu risca să rămână blocaţi în zonele deja afectate. De asemenea, jandarmii acţionează în Tecuci, Tg. Bujor, Bereşti, comuna Pechea, Vameş şi Piscu, unde împart combustibil, hrană şi ceai cald persoanelor blocate în trafic.

„Dacă şoferii nu doresc să rămână lângă autovehiculele blocate, vor fi preluaţi de jandarmi şi transportaţi în gări, iar maşinile abandonate vor fi trase în afara părţii carosabile pentru a facilita accesul utilajelor de dezăpezire. De asemenea, pentru persoanele blocate în zona Tecuci, cazarma de jandarmi din localitate, are posibilitatea asigurării a 150 locuri de cazare şi oferirea de ceai cald pe perioada cât drumurile vor fi blocate”, a declarat lt. Costin Brbu, ofiţer relaţii publice Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Galaţi.
 
Întreaga activitatea a jandarmilor gălăţeni, este coordonată de Inspectorul şef al I.J.J. Galaţi, colonel dr. Mircea Olaru.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite