“Vrancea Dalbă” propune, în preajma sărbătorilor Crăciunului, nouă seri de spectacole în Piaţa Unirii. Câţi bani au alocat autorităţile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Evenimentele artistice vor avea loc începând de la Sfântul Nicolae şi până la Sfântul Ştefan. Bugetul este gestionat de Centrul Cultural Vrancea.

După ce Primăria Focşani a decis că anul acesta nu vor mai fi alocaţi bani pentru “paranghelia” de sfârşit de an, cum a numit-o primarul Cristi Misăilă, în speţă, petrecerea de Revelion în anul liber, ci doar pentru şampania de la miezul nopţii (55.000 de lei), Consiliul Judeţean Vrancea reacţionează prin instituţia din subordine, Centrul Cultural, care va organiza în Piaţa Unirii, între 6 şi 27 decembrie, o nouă ediţie a evenimentului Vrancea Dalbă.

Deja Centrul Cultural a scos la licitaţie organizarea manifestării prin care vor fi asigurate 9 spectacole, în zilele de 6,  14, 15, 22, 23, 24, 25, 26 şi 27 decembrie, în intervalul orar 17.00-19.00, cu caravana lui Moş Crăciun şi alte momente artistice pentru copii şi adulţi.

Bugetul dedicat pentru acţiunile incluse în program este de 714.000 de lei, cu 50.000 de lei mai mult ca anul trecut şi cu 114.000 de le mai mult ca acum doi ani.

Vrancea Dalbă by Borcea Stefan on Scribd

Cel mai probabil, la licitaţie se va înscrie aceeaşi societate care câştigă mereu aceste evenimente bine remunerate, firmă care are sarcina de a încheia contracte cu următorii artişti:  PAULA SELING, THE SKY, MIRCEA VINTILĂ, LAURA BRETAN, OANA SÎRBU, NARCISA SUCIU, MIHAI TRĂISTARIU, FUEGO, BOGDAN MIHAI, IANNA NOVAC, EDEN LOREN, DUCU BERTZI, OLIVIER KAYE.

Tot în cadrul evenimentului Vrancea Dalbă, pe data de 14 decembrie la Sala Balada se va desfăşura ediţia a XIX-a a Festivalul Naţional de Datini şi Obiceiuri de Iarnă.

FocşaniPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite