VIDEO Nicu Tănase, preşedinte PMP Vrancea: „Dreptatea până la capăt a USL a fost punerea în funcţii a unor oameni cu probleme în justiţie”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul Partidului Mişcarea Populară a făcut în cadrul unei conferinţe de presă o radiografie a celor doi ani de guvernare USL şi spune că nu a găsit nicio realizare.

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară Vrancea, Nicu Tănase, spune că după „divorţul” dintre PSD şi PNL şi înainte de „partajul” care va avea loc între cele două partide, vrea să-i audă pe Marian Oprişan şi Nini Săpunaru să spună vrâncenilor care au fost realizările cu care se pot lăuda în cei doi ani de guvernare USL.

Liderul PMP Vrancea a precizat că a urmărit atent activitatea celor de la guvernare şi nu a văzut nici un proiect pus în practică în Vrancea.

„Marea alianţă, venită cu surle şi trâmbiţe, a promis că o să curgă lapte şi miere. De doi ani de zile de când au venit la putere nu s-a întâmplat nimic. Nu am văzut nici străzi asfaltate, nici săli de sport construite, nici locuri de muncă sau investitori care să crească bunăstarea vrâncenilor. Doar şi-au propus să facă dreptate până la capăt şi au pus în funcţie diverse persoane care numai dreptate nu au făcut. Ba mai mult, au avut probleme cu justiţia”, a declarat într-o conferinţă de presă Nicu Tănase.

La rândul său, prim-vicepreşedintele PMP, Costică Porumboiu, a apreciat că în ciuda scindării USL, liderul PNL Nini Săpunaru va continua să se înţeleagă bine la Vrancea cu şeful PSD.

„Mă bucur că liberalii au ieşit de la guvernare, pentru că nu ar fi trebuit să facă nebunia de a merge alături de PSD, care a călcat tot în picioare. Pactul va continua în Vrancea, pentru că Nini Săpunaru are înfiptă o conductă la Consiliul Judeţean prin care-şi asigură bunăstarea”, a ţinut să precizeze Costică Porumboiu.

Vicepreşedintele PMP Vrancea, Florin Roşu, a enumerat în continuare toate proiectele ratate de USL, atât cele politice, cât şi cele economice, respectiv descentralizarea, regionalizarea, proiectul noii Constituţii, dar şi eşecul privatizărilor CFR Marfă şi Oltchim, precum şi neonorarea promisiunii creării unui milion de locuri de muncă.

„Marian Oprişan a pierdut şansa să devină voievod regional. Această guvernare s-a priceput cel mai bine să arunce praf în ochii oamenilor, aşa cu a făcut Marian Oprişan cu autostrada Focşani-Bucureşti, a cărei construcţie a promis că va fi începută pe 1 ianuarie. Marile proiecte vor fi mai mult decât au fost, adică nimic”, a subliniat Florin Roşu, vicepreşedintele PMP Vrancea.

Mai puteţi citi:

VIDEO Preşedintele PNL Vrancea recunoaşte că liberalii au fost ţinuţi sub papuc de PSD

Preşedintele PC Vrancea: „Continuăm proiectele USL”

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite