VIDEO Incendiu puternic într-o comună din Vrancea: ard patru gospodării. O gravidă a fost dusă la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pompierii au reuşit să stingă focul şi acum încearcă să stabilească care au fost motivele care au condus la declanşarea incendiului.

UPDATE Cauza probabilă a incendiului de la Negrileşti a fost un scurtcircuit electric. Consecinţele incendiului: au ars două locuinţe în totalitate (una P+E pe o suprafaţă de cca. 100 mp construită din BCA, lemn şi cu învelitoare din tablă, iar cealaltă tip P pe o suprafaţă de cca. 80 mp, construită în totalitate din lemn şi cu acoperişul din tablă), anexe gospodăreşti confecţionate din lemn cu învelitoare din tablă pe o suprafaţă de cca. 50 mp, bunuri de uz casnic şi gospodăresc (2 frigidere, 2 televizoare, 3 lăzi frigorifice, 1 maşină de spălat haine). La o locuinţă învecinată tip P+1 a ars acoperişul confecţionat din lemn cu învelitoare din tablă, pe o suprafaţă de cca. 150 mp. S-au deteriorat tavanele din 4 camere pe o suprafaţă de cca. 130 mp. La o altă gospodărie aflată în vecinătate au ars acoperişul locuinţei tip P, confecţionat din lemn cu învelitoare din tablă, pe o suprafaţă de cca. 120 mp, anexe gospodăreşti construite din lemn pe o suprafaţă de cca. 20 mp, obiecte de mobilier şi bunuri de uz casnic (1 maşină de spălat haine, 1 aragaz, 1 frigider), tâmplăria din lemn. S-au degradat pereţii şi plafoanele locuinţei.

Pompierii au intervenit marţi dimineaţă, în zori, pentru stingerea unui incendiu izbucnit în comuna Negrileşti.

Focul s-a manifestat pe o suprafaţă de peste 700 mp şi a cuprins patru gospodării. Nu mai puţin de cinci maşini de intervenţie au participat la stingerea incendiului, în sprijinul pompierilor intervenind şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Negrileşti şi Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

În urma incendiului, o gravidă a suferit atac de panică. Pentru că acuza dureri abdominale, femeia a fost dusă la Unitatea Primiri Urgenţe a Spitalului din Focşani.

Nu s-au înregistrat şi alte victime. Pompierii încearcă acum să afle cauza producerii incendiului.

Focşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite