VIDEO Coşmar pe străzile din Focşani. Pietonii îşi rup picioarele pe gheaţă, iar maşinile abia răzbesc în trafic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Focşănenii sunt nemulţumiţi de modul în care arată oraşul lor după doar o ninsoare „de probă”, care a prins iarăşi autorităţile pe picior greşit.

A nins o singură zi la Focşani, dar suficient cât să pună în dificultate autorităţile, care nu par să fie prea sensibile la modul cum arată oraşul.

În ultimele 24 de ore, trotuarele au devenit adevărate patinoare, iar pe arterele de circulaţie maşinile înaintează cu greu din cauza bucăţilor de gheaţă formate în urma ninsorii, semn că nu prea s-a intervenit cu materiale antiderapante.

Focşăneanul Tiberiu Condrea a surprins într-u filmuleţ de câteva minute modul cum se circulă în oraş, cu pietoni care-şi rup picioarele pe gheaţă, dar şi cu maşini care abia răzbesc să ajungă la destinaţie.

image

Pe pagina de Facebook, alţi focşăneni descriu situaţia din oraş.

„Azi, fiind nevoită să fac mai multe comisioane, a trebuit să merg pe jos prin minunata şi fascinanta noastră urbe. Am constatat că în afara faptului că avem un carosabil pe care cu greu poţi să treci cu maşina fără ca aceasta să aibă de suferit, pe trotuare cu greu te poţi ţine pe picioare (excepţie dacă ai devenit peste noapte Evgheni Plushenko sau Carolina Kostner) fiind transformate în patinoare naturale, fapt pentru care instalarea patinoarului din Piaţa Unirii mi se pare pierdere de timp şi o pagubă pentru cei care îl instalează. Mai mult, dacă veţi reuşi să vă mai ţineţi pe picioare după o repriză de patinaj pe trotuar sau dacă aţi scăpat fără a lăsa pe vreo stradă scutul de la maşină şi vă veţi ridica priviri invocând providenţa veţi renunţa imediat la orice speranţă văzând ţurţuri de 2 metri şi groşi cât mâna unui tânăr ce practica culturismul - ţurţuri aflaţi de obicei la ultimul etaj al blocurilor. Ceea ce mi s-a părut şi nostim şi ciudat era prezenta unor domni de la Poliţia Comunitară sau cum i se mai zice acum care instalau benzi pe care scria cu litere mari „Atenţie, cad ţurţuri” , dar nu am văzut nicăieri în tot oraşul reprezentanţi ai ISU”, scrie focşăneanca.

Mai puteţi citi

Primăria Focşani închiriată patinoar pentru sărbătorile de iarnă

Patinoarul va fi pus la dispoziţia focşănenilor gratuit, dar închirierea acestuia va costa municipalitatea 160.000 de lei.

Gheaţa de pe trotuare rupe oase

Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului "Sf. Pantelimon" din Focşani a fost asaltată, în ultimele două zile, de persoane care s-au ales cu fracturi după ce au căzut pe gheaţa care acoperă trotuarele.

image
Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite