VIDEO Accident grav pe E 85, la ieşirea din Focşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O persoană a murit carbonizată în autoturismul pe care îl conducea după ce s-a izbit frontal de un alt autoturism intrat pe contrasens. Circulaţia pe ambele sensuri a fost blocată timp de o oră.

Accidentul s-a produs la câţiva kilometri de Focsani, pe drumul european 85. O şoferiţă din Focşani care venea dinspre Bacău a intrat pe contrasens şi s-a izbit frontal de un alt autoturism care circula regulamentar.

În urma impactului, autoturismul care mergea regulamentar, condus de un tânăr din Bacău, angajat al Metro,  a luat foc instantaneu şi, în mai putin de 10 minute, a ars în totalitate. Echipajele de salvare ajunse la fata locului în scurt timp nu au mai putut face nimic pentru sofer.

image

„Din primele cercetări, am constatat tamponarea violentă a două autoturisme, cu o persoană decedată şi alta rănită grav. Accidentul s-a întâmplat pe fondul nerespectării vitezei şi neadaptării la condiţiile de mers, respectiv carosabil umed. Persoana decedată a rămas încarcerată şi a luat foc", a precizat cms. şef Viorel Gheorghe, şeful Poliţiei Rutiere Vrancea.

Echipajul de descarcerare s-a chinuit timp de jumătate de oră să o scoată pe şoferiţă dintre fiarele contorsionate ale maşinii. Ea a fost transportată la spital cu multiple fracturi.

Circulaţia a fost blocată pe ambele sensuri ale drumului european timp de o oră. Autovehiculele au format coloane de peste 3 kilometri pe ambele sensuri de mers.

Mai puteţi citi:

FOTO Tragedie în drum spre Revelion. O tânără a murit şi alte patru fete au fost grav rănite într-un accident aproape de Soveja

Doi morţi pe şoselele din Vrancea în două accidente rutiere produse la Focşani şi Mărăşeşti

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite