Val de comentarii pe Facebook, după ce un poliţist a fost surprins „dialogând“ cu doi ursuleţi. „Daţi-vă jos de acolo! Actele la control, vă rog!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţistul şi cei doi ursuleţi FOTO: Facebook Poliţia Română
Poliţistul şi cei doi ursuleţi FOTO: Facebook Poliţia Română

Fotografia făcută în Munţii Vrancei a fost postată pe pagina de Facebook a Poliţiei Române, însoţită de textul „De curând, în Vrancea...“.

O fotografie postată pe pagina de Facebook a Poliţiei Române a stârnit vii comentarii din partea cititorilor. În fotografie se poate observa un poliţist de la circulaţie aflat în misiune, în zona  Munţilor Vrancei, entuziasmat probabil de cei doi ursuleţi pe care i-a întâlnit pe traseu.

Oamenii şi-au închipuit în fel şi chip dialogul poliţistului cu ursuleţii, pe care vi le redăm mai jos.

“Ce răi sunteţi, doar le citea drepturile”, apare scris într-un mesaj care primeşte următorul răspuns:  “Dacă apărea şi ursoaica le uita pe toate şi fugea mai tare decât maşina”. “Daţi-vă jos de acolo şi vreau sa vad buletinele, vă rog!"

Alţi comentatori au luat problema în serios şi au descris tragedia prin care trec urşii în ţara noastră.

“În ţările care au înţeles necesitatea protejării animalelor şi naturii, există punţi asemănătoare habitatului natural pe deasupra drumurilor/autostrăzilor care permit animalelor să traverseze în siguranţă, fără riscul de a fi lovite de maşini.Până când acest aspect nu va fi o prioritate pentru România, asemenea accidente vor continua să se întâmple - iar victimele lor vor fi deopotrivă fiinţe umane şi non-umane”. “Foarte frumos...pădurile din România se fura chiar sub nasul politiei. De aici şi disperarea urşilor de a căuta adăpost şi hrana în alta parte”.
“Râdeţi voi, râdeţi... dar de unde ştiţi că puiuţii de urşi nu încearcă să-i transmită domnului poliţist un mesaj, în care să-l convingă să ia măsuri grabnice, deoarece pădurile sunt pe cale de dispariţie şi încearcă totodată să-i transmită ca fără ele va fi foarte greu şi lor...dar şi nouă”!

FocşaniPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite