Un bărbat prins după ce a trecut fraudulos frontiera a dat bir cu fugiţii şi din centrul de carantină. Acesta a fost dat în consemn

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul a pătruns ilegal în România pe data de 17 iunie, fiind depistat de către poliţiştii de la Transporturi Feroviare Focşani.

Un bărbat a fugit din centrul de carantină şi a fost dat în consemn. Despre acesta se ştie că pe 18 iunie a fost depistat de  poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie TF Focşani, pe 18 iunie, după ce în cursul zilei de 17 iunie ar fi pătruns ilegal pe teritoriul României. Acesta ar fi parcurs pe jos distanţa dintre localitatea Mihova (Ucraina) şi localitatea Falcău din judeţul Suceava.

"Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecerea frauduloasă a frontierei de stat, tânărul fiind depus într-un centru de carantină de pe raza municipiului Focşani. La data de 24.06.2020, cel în cauză a plecat din centrul de carantină, acesta fiind dat în consemn. În prezent, se efectuează cercetări în vederea depistării tânărului şi luării măsurilor legale ce se impun", potrivit IPJ Vrancea.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite