Ucigaşii patronului casei de schimb valutar din Focşani, de negăsit. Câţi bani avea în maşină şi când va fi înmormântat bărbatul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constantin Chiriţă, zis Telu, a fost împuşcat vineri seara
Constantin Chiriţă, zis Telu, a fost împuşcat vineri seara

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea a început urmărirea penală in rem, pentru infracţiunea de omor.

Au trecut aproape trei zile de la crima care a îngrozit Vrancea, căreia i-a căzut victimă Constantin Chiriţă, zis "Telu", de 61 de ani, patronul unei case de schimb valutar din Focşani, iar anchetatorii nu au făcut progrese în prinderea ucigaşilor.

Patronul casei de schimb valutar a fost ucis cu focuri de armă, în maşina sa, în timp ce mergea spre casă, seara, în zona Slobozia Ciorăşti.

Atacatorii l-au blocat vineri seara în trafic, într-o zonă izolată, şi au descărcat pur şi simplu pistolul în maşina afaceristului, ca în filmele cu mafioţi, unul dintre gloanţe nimerindu-l pe Constantin Chiriţă în zona braţului stâng, leziunile provocându-i decesul.

După execuţie, ucigaşii au abandonat maşina cu care au venit, o Toyota cu numere de Anglia, şi au fugit cu altă maşină, ceea ce duce la ipoteza că au existat ce puţin două persoane care au acţionat în acest caz.

Investigatorii nu au dezvăluit deocamdată nimic despre mersul anchetei, dar ipoteza reglării de conturi are o mare susţinere prin faptul că atacatorii nu furat banii care se aflau în maşina victimei. Din surse judiciare, în interiorul autoturismului Mercedes pe care îl conducea în acea seară Constantin Chiriţă s-au găsit peste 30.000 de euro, 20.000 de lire sterline şi 300.000 de lei.

Perimetrul unde s-a găsit maşina cu trupul neînsufleţit a fost cercetat de poliţiştii vrânceni, în sprijinul lor venind chiar din seara crimei ofiţeri de la Direcţia de Investigaţii Criminale a IGPR.

În cursul zilei de sâmbătă, 23 februarie, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea au început urmărirea penală in rem, pentru comitrea infracţiunii de omor. 

Constantin Chiriţă era căsătorit şi avea un băiat, instructor de fitness la o sală de profil din Bucureşti. Era cunoscut drept o persoană serioasă, fără probleme şi fără suspiciuni de activităţi ilegale sau combinaţii dubioase, tocmai de aceea vestea modului în care şi-a găsit sfârşitul acesta a şocat multă lume.

Bărbatul va fi înmormântat marţi, la Slobozia Ciorăşti, comuna unde locuia.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite