Trasee pilot cu mijloacele de transport public pentru elevii din ciclul primar din Focşani. Când se va întâmpla acest lucru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Focşani spune că duă o perioadă de probă se va trece la implementarea a proiectului privind transportul elevilor la şcoală


 Începând de săptămâna viitoare, patru trasee pilot vor fi disponibile pentru transportul elevilor din clasele 0 – IV din Focşani, dinspre casă spre şcoala unde învaţă şi invers.

1. Laminorul – Sud – Şcoala ”Ştefan cel Mare” – Şcoala ”Ion Bazgan”
2. Laminorul – Sud – Şcoala ”Duiliu Zamfirescu” – Colegiul Pedagogic ”Spiru Haret”
3. Autogara – Şoseaua Vrancei – Obor – Şcoala ”Ion Bazgan”
4. Vâlcele – Longinescu – Bd.Gării – Şcoala ”Ştefan cel Mare” – Bd.Unirii – Str.Tinereţii - Colegiul Pedagogic ”Spiru Haret”.

Numărul acestor trasee a fost stabilit în funcţie de datele primite de la unităţile de învăţământ din zonele cele mai aglomerate din punct de vedere al traficului rutier.

"După o perioadă de probă, în care se vor colecta toate informaţiile necesare bunei desfăşurări a acestui proiect, Primăria Focşani împreună cu SC Transport Public Local SA vor trece la implementarea finală a măsurilor care se vor impune pentru a oferi transportul în cele mai sigure condiţii al micuţilor elevi din Focşani, propunând astfel o alternativă viabilă aglomerării traficului în anumite zone şi la anumite intervale orare", potrivit unui comunicat al Primăriei Focşani.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite