Tânăr de 21 de ani din municipiul Adjud, Vrancea, dispărut de la domiciliu de aproape o săptămână

0
Publicat:

 Un tânăr de 21 de ani, din municipiul Adjud, este căutat de poliţie şi familie după ce a plecat de la domiciliu de aproape o săptămână şi nu a mai revenit, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

Radu Cosmin George este dispărut de o săptămână FOTO: IPJ Vrancea
Radu Cosmin George este dispărut de o săptămână FOTO: IPJ Vrancea

"Poliţiştii din cadrul IPJ Vrancea efectuează verificări pentru identificarea unei persoane dispărute, după ce au fost sesizaţi în această seară cu privire la faptul că, RADU COSMIN GEORGE, în vârstă de 21 de ani, a plecat voluntar de la domiciliul din Adjud la data de 15 noiembrie, fără a se cunoaşte destinaţia şi fără a mai reveni până în prezent. Acesta are următoarele semnalmente: înălţimea de aproximativ 1,77 metri, păr şaten tuns scurt, ochi căprui, purta un cercel de culoare neagră în urechea stângă", a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit Poliţiei, la momentul plecării era îmbrăcat cu hanorac de culoare roşie, pantaloni de trening negri şi era încălţat cu pantofi sport de culoare albă, scrie Agerpres.

Persoanele care pot furniza informaţii cu privire la persoana în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite