Suplimentarea bugetului Festivalului „Bachus” a fost aprobată. Grupul liberal s-a abţinut de la vot, iar consilierii PDL au votat împotrivă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Festivalul Viei şi Vinului, care se va desfăşura la sfârşitul acestei săptămâni, va avea un buget de 781000 de lei, cea mai mare sumă, 520000 de lei, fiind asigurată pentru plata artiştilor.

Proiectul privind majorarea fondurilor pentru „Bachus" cu încă 130000 de lei a trecut cu majoritate de voturi, în condiţiile în care consilierii judeţene PDL au votat împotrivă şi cei ai grupului PNL s-au abţinut de la vot.

„Nu sunt împotriva oportunităţii realizării Festivalului Viei şi Vinului, dar sunt împotriva alocării unor sume aşa de mari pentru plata artiştilor. Nu este posibil să dai peste 100000 de euro pentru artişti, când cu banii aceştia putem face alte lucrări, cum ar fi plombarea Drumului Judeţean Focşani-Suraia", a intervenit consilierul PD Emilian Diaconu.

La rândul lor, în mod surprinzător, consilierii PNL s-au abţinut de la vot.

„Criza economică şi situaţia dificilă a ţării ne determină să ne abţinem la votul pentru suplimentarea bugetului", a precizat Eduard Lambrino, liderul grupului PNL din Consiliul Judeţean.

Supus la vot, proiectul de suplimentare a bugetului Festivalului „Bachus" a trecut cu majoritate de voturi.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite