Sorin Hornea, numit prefect de Vrancea. El revine în fruntea instituţiei după patru ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin  Hornea, prefect de Vrancea
Sorin  Hornea, prefect de Vrancea

Tot astăzi, înainte de numirea noului prefect, cel care a deţinut până acum această funcţie, Nicuşor Halici, dar şi adjunctul său, Cristi Misăilă, şi-au dat demisiile din funcţiile deţinute.

Vrancea are de astăzi un nou prefect, în persoana lui Sorin Hornea, care îl înlocuieşte pe Nicuşor Halici. Sorin Hornea a mai fost prefect în perioada octombrie 2011-aprilie 2012, plecând din funcţie după căderea Guvernului Ungureanu.

Totodată, acesta a mai fost şi subprefect în perioada 2009-2011. Noul prefect, care a activat în ultimii ani în mediul afacerilor, are şi un trecut politic destul de bogat.

A activat în  PNL, PLD şi PDL, fiind candidat din partea PDL la funcţia de deputat în anul 2008, fără succes însă. La fel s-a întâmplat şi în anul 2012, când a candidat la alegerile parlamentare pentru PP-DD pe Colegiul 1 Focşani. Ulterior, Sorin Hornea s-a înscris în Forţa Civică, fiind preşedinte al organizaţiei judeţene, revenind apoi în PDL, partid care a fuzionat cu PNL.

Sorin Hornea este absolvent al Facultăţii de Inginerie Aerospaţială din cadrul Universităţii Politehnice Bucureşti.

Tot astăzi, cel care a deţinut funcţia de prefect, Nicuşor Halici, şi-a înaintat demisia, la fel şi subprefectul Cristi Misăilă. Guvernul nu a numit un nou subprefect în locul lui Misăilă.


 

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite