Somelierii îi învaţă gratuit pe vrânceni să deguste vinurile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anul trecut, campionul olimpic Aln Moldoveanu a participat la o lecţie de degustare
Anul trecut, campionul olimpic Aln Moldoveanu a participat la o lecţie de degustare

Festivalul Internaţional al Viei şi Vinului ”Bachus 2014” reprezintă un prilej pentru pasionaţii de vin să se întâlnească cu somelieri celebri, care îi vor învăţa cum se degustă un vin şi cum poate fi el asociat cu diverse mâncăruri.

Astfel, de vineri şi până duminică, toţi cei care sunt interesaţi de modalitatea de degustare a vinurilor pot participa, gratuit, la lecţiile de degustare organizate de către Consiliul Judeţean Vrancea în colaborare cu Organizaţia Somelierilor din România.

Lecţiile de degustare de vinuri au loc în holul Ateneului Popular din municipiul Focşani după următorul program: vineri, între orele 15.00-16.00, sâmbătă între orele 13.00-14.00 şi orele 15.00-16.00 şi duminică între orele 13.00-14.00 şi orele 15.00-16.00.

La ediţia din 2013 a lecţiei de degustare, printre cei care au dorit să afle mai multe despre cum se savurează un pahar de vin s-a numărat şi campionul olimpic la TIR, Alin Moldoveanu.

Accesul la lecţiile de degustare este permis doar persoanelor care au împlinit 18 ani.

Mai puteţi citi:

„Mâncăciosul anului”, ales la Festivalul "Bachus" dintre concurenţii care înfulecă 15 mici contracronometru

Concursul de mâncat mici va avea loc vineri, 24 octombrie, ora 15.00,  în cadrul lecţiei de gastronomie, susţinută de cunoscutul maestru bucătar Horia Vârlan.

Al Bano cântă la Focşani. Artistul va susţine un recital de o oră pe scena Festivalului Viei şi Vinului „Bachus”

Unul dintre invitaţii speciali ai Festivalului „Bachus” de anul acesta, Al Bano, va susţine un recital de o oră pe data de 26 octombrie, la închiderea Festivalului de la Focşani.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite