Semafoarele de pe Bulevardul Independenţei vor fi înlocuite cu sensuri giratorii provizorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După o perioadă în care se va analiza impactul acestor schimbări asupra traficului se va lua o decizie finală dacă se merită o astfel de investiţie.

În urma realizării sensului giratoriu de la Ceasul Rău, respectiv  în intersecţia dintre strada Republicii şi Bulevardul Unirii, au fost constatate dificultăţi în traficul desfăşurat pe Bulevardul Independenţei. Primăria Focşani spune că aceste dificultăţi au fost cauzate de semafoarele existente pe acest bulevard la intersecţiile cu străzile Peneş Curcanul, Greva de la Griviţa şi Aurora.

Astfel, în urma consultării cu reprezentaţi ai Poliţiei Rutiere, s-a luat decizia ca pentru o perioadă, cele trei semafoare să funcţioneze pe culoarea galben intermitent iar în intersecţiile cu străzile Aurora şi Peneş Curcanul să fie instalate sensuri giratorii provizorii.

image

„După o perioadă în care se va analiza impactul acestor schimbări asupra traficului se va lua o decizie finala asupra organizării acestor 3 intersecţii astfel încât să se poate obţine un trafic cât mai fluent pe bulevardul Independenţei”, au precizat reprezentanţii Primăriei Focşani.

Mai puteţi citi:

Primăria Focşani va plăti 873.000 de lei pentru sensul giratoriu de la Comcereal

FOTO Monumente neînţelese în sensurile giratorii din Focşani

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite