Şeful Poliţiei Locale Focşani a prosperat în ultimul an. Apartament nou, moşteniri şi asociat la o firmă de soft

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dorian Alecsandrescu este şeful Poliţiei Locale Focşani
Dorian Alecsandrescu este şeful Poliţiei Locale Focşani

Dorian Alecsandrescu a devenit şeful Poliţiei Locale Focşani la sfârşitul anului 2017. El este ginerele actualei soţii a primarului Cristi Misăilă.

Dorian Alecsandrescu, şeful Poliţiei Locale Focşani şi ginerele soţiei primarului Cristi Misăilă a avut un an 2018 şi un început de an 2019 prosperi. 

Acest adevăr se regăseşte în declaraţia sa de avere, postată pe site-ul instituţiei pe care o conduce.

 Astfel,  pe lângă terenul intravilan pe care îşi construieşte o vilă la ieşirea din Focşani spre Petreşti şi apartamentul de pe strada Lupeni, la începutul acestui an şeful Poliţiei Locale şi-a cumpărat un apartament nou pe strada Contemporanului, în suprafaţă de 105 mp. În declaraţie nu este trecută şi valoarea de cumpărare a apartamentului.

La capitolul maşini, Dorian Alecsandrescu se laudă cu două autoturisme, un BMW 320 D din anul 2014 şi un Mercedes din 2011. Tot în acest an, şeful Poliţiei Locale a înstrăinat un autoturism, pentru preţul de 3.000 de lei şi un teren pe care l-a vândut cu preţul de 15.000 de euro. În privinţa veniturilor din salarii, acesta a câştigat anul trecut 85.223 de lei de la Poliţa Locală, alţi 36.012 lei indemnizaţie de la Consiliul Judeţean, ca membru ATOP, 11.680 de lei normă de hrană la Poliţia Locală, 1.450 de lei valoarea voucherelor de vacanţă  şi a primit o moştenire de 102.205 lei de la tatăl său, care între timp a decedat.

Soţia sa, Raluca, a câştigat 74.034 de lei în calitate de şef serviciu la Direcţia de Asistenţă Socială Focşani. În conturile familiei Alecsandrescu au mai intrat 7.800 de lei reprezentând stimulent de inserţie, după ce fiica soţiei primarului a decis să se întoarcă la serviciu din concediul de naştere şi 1.124 de lei alocaţie de stat.

Tot anul acesta, Dorian Alecsandrescu a devenit asociat la firma PD Top Supersoft SRL Focşani, care desfăşoară activităţi de realizare a soft-ului la comandă.

Focşani


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri