Pompierii au verificat bisericile înainte de Noaptea Învierii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bisericile din Focşani au fost controlate de pompieri
Bisericile din Focşani au fost controlate de pompieri

Pe lângă depistarea şi înlăturarea neregulilor specifice, pompierii au asigurat pregătirea şi instruirea preoţilor şi personalului mănăstirilor, astfel încât aceştia să cunoască şi să respecte regulile de prevenire a incendiilor şi, la rândul lor, să le transmită credincioşilor.

În perioada premergătoare şi pe timpul Sfintelor Sărbători Pascale, efectivele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Anghel Saligny” al judeţului Vrancea sunt angrenate într-o serie de activităţi menite să asigure nivelul de protecţie şi siguranţă al cetăţenilor şi evitarea producerii unor evenimente ce ar putea umbri aceste sărbători.

Astfel, inspectorii de prevenire au desfăşurat activităţi de îndrumare şi control, pe linia respectării măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor la lăcaşuri de cult, unităţi turistice şi de agrement, unităţi comerciale şi spaţii cu aflux mare de persoane.

Inspectorii de prevenire vor fi prezenţi la slujbele organizate în Săptămâna Patimilor cât şi în Noaptea de Înviere la diferite lăcaşuri de cult pentru acţiuni de supraveghere a respectării măsurilor specifice de apărare împotriva incendiilor şi de asigurare a intervenţiei operative în cazul producerii unor eventuale situaţii de urgenţă, la unităţile de cult şi ansamblurile mănăstireşti cu afluenţă mare de credincioşi.

Mai puteţi citi:

Ouă de struţ pictate pe policandrul de la Biserica „Sf. Nicolae Nou” din Focşani

Agricultor din Garoafa, amendat cu 2000 de lei pentru că era să incendieze reţeaua de înaltă tensiunea după ce a dat foc la vegetaţia uscată

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite