Petreceri tematice cu băuturi la promoţie, concursuri şi premii surpriză/ Formaţia Publika cântă live în Times Music Club

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Formaţia Publika va susţine un concert live în Times Music Club
Formaţia Publika va susţine un concert live în Times Music Club

Times Music Club va găzdui un concert extraordinar susţinut de trupa Publika, cea care va aduce un tribut formaţiei U2. Din programul cluburilor nu vor lipsi concursurile, la care petrecăreţii vor putea să câştige băuturi şi multe alte surprize.

Un nou weekend incendiar îi aşteaptă pe focşănenii dornici de distracţii. Tinerii care vor trece pragul cluburilor din oraş vor avea parte de petreceri tematice, concerte live, invitaţi speciali, concursuri şi multe alte surprize.

Times Pub organizează în această seară „Whisky Party", eveniment cu muzică bună şi băuturi la promoţie. Clienţii care vor comanda o sticlă de whisky Teacher's şi patru energizante sau o cutie de suc de mere vor scoate din buzunare nu mai mult de 100 de lei. Cât despre cei care sunt mai „raţionali" când vine vorba de consumul de alcool au ca alternativă cocktailurile şi sucurile naturale de fructe.

Bineînţeles, nu vor lipsi concursurile şi premiile destul de consistente. Mâine seară, clubul va găzdui o petrecere cu totul inedită, „Lucky Numbers".

„La intrare, toţi clienţii vor primi un bon cu un număr, pe care trebuie să-l păstreze. La ora 00.00 va fi prima tragere la sorţi, din cele cinci care vor avea loc din jumătate în jumătate de oră, iar cel care va deţine numărul câştigător va primi şi premiul de la ora respectivă. Printre premii se numără cinci sticle de bere, cinci shot-uri de tequila sau o sticlă de şampanie", declară Cornel Tarbuzan, dj-ul clubului.
Biletul de intrare costă zece lei, iar cei care vor intra în club până la orele 23.00 vor avea parte de gratuitate.

Concert Publika

Şi Times Music Club îi va încânta pe focşăneni, mâine seară de la orele 21.00, cu un concert de excepţie, susţinut de formaţia „Publika", cea care va aduce un tribut rockerilor de la U2.

Cei cinci membri ai trupei, Ionuţ Ruscior (voce), Florin Giuglea (chitară), Robby G (clape), Hanes Radu (tobe) şi Adi Ciuplea (bas) vor interpreta melodii care au făcut furori prin anii '80. „One", „With or without you", „Staring at the sun", „Do you feel loved" sau „Gone" sunt doar câteva dintre hiturile care vor ridica publicul în picioare.

De asemenea, în această seară, iubitorii rock'n roll-ului vor putea asculta melodii de senzaţie, interpretate de orchestra Times Music Club.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite