Peste o sută de cadre medicale din Vrancea s-au vaccinat împotriva COVID-19 în prima zi a campaniei de imunizare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Campania de vaccinare a debutat şi la Vrancea
Campania de vaccinare a debutat şi la Vrancea

Deocamdată, singurele cadre medicale din Vrancea care s-au vaccinat au fost cele de la Spitalul de Urgenţă "Sf. Pantelimon" Focşani şi  Spitalul Militar de Urgenţă ”Dr. Alexandru Popescu” Focşani.

Prima zi a campaniei de vaccinare împotriva COVID – 19 în Vrancea are ca bilanţ 105 cadre medicale vaccinate.

Din acestea, 80 s-au imunizat la centrul amenajat în Spitalul de Urgenţă "Sf. Pantelimon" iar  25 la Spitalul Militar de Urgenţă ”Dr. Alexandru Popescu” Focşani. Vaccinarea, aflată în etapa I, rezervată personalului medical, va continua zilnic.

Dacă la Spitalul de Urgenţă "Sf. Pantelimon" Focşani prima persoană care s-a vaccinat a fost medicul infecţionist Janina Lazăr, directorul adjunct al DSP Vrancea, la Spitalului Militar de Urgenţă ,,Dr. Alexandru Popescu" Focşani lista a fost deschisă de doctorul. Ticu Dorinel, din cadrul Compartimentului primire urgenţe.

"Mesajul comun transmis de cei care au ales acest mod al imunizării este de siguranţă individuală şi pentru persoanele din jur, în aşa fel încât să poată oferi în continuare servicii medicale în deplină siguranţă pacienţilor şi revenire cât mai rapidă la o viaţă normală, aşa cum era înainte de pandemia cu COVID-19", anunţă reprezentanţii sistemului sanitar din Vrancea.

Vă mai recomandăm:

VIDEO A început campania de vaccinare anti-COVID 19 în Vrancea. Cine este prima persoană imunizată din judeţ

Fiica de doar 12 ani a unui medic român explică ce înseamnă vaccinul anti-COVID- 19. „E genială fetiţa“ VIDEO

FocşaniPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite