VIDEO A început campania de vaccinare anti-COVID 19 în Vrancea. Cine este prima persoană imunizată din judeţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vaccinarea anti-COVID a debutat şi în Vrancea
Vaccinarea anti-COVID a debutat şi în Vrancea

Primul lot, conţinând 975 de vaccinuri, a ajuns în Vrancea chiar în noaptea de 4 ianuarie, urmând să fie administrat luni dimineaţa către cei care lucrează în prima linie.

UPDATE: Prima persoană imunizată în Vrancea a fost medicul epidemiolog Janina Lazăr, directorul adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică Vrancea.

Janina lazăr a declarat următoarele.

„Am ales să fac acest vaccin pentru siguranţa mea şi a familiei mele, dar şi pentru că îmi doresc să revin la o viaţă normală, aşa cum era înainte de pandemia de COVID-19. Le recomand tuturor vrâncenilor să se vaccineze, pentru a ne desfăşura activităţile în linişte, pentru a călători în siguranţă, pentru a ne putea petrece concediul în siguranţă pentru a fi protejaţi de infecţia cu SARS-coV-2”, a declarat medicul epidemiolog Janina Lazăr, directorul adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică Vrancea.

Cele 975 de doze de vaccin, care reprezintă numărul persoanelor înscrise pentru imunizare până acum în Vrancea, vor fi administrate în următoarele cinci zile.

Următoare tranşă va fi solicitată după o analiză a programărilor efectuate de fiecare centru de vaccinare, astfel încât să existe continuitate.

Primul vrâncean vaccinat

Primul lot de 975 de doze de vaccin anti-COVID 19 a ajuns azi noapte în Vrancea, iar dimineaţă se dă startul campaniei şi la Vrancea.

Vaccinurile au fost distribuite la Spitalul Judeţean de Urgenţă ”Sf. Pantelimon”  şi Spitalul Militar de Urgenţă ”Dr. Alexandru Popescu”.

Se vor vaccina angajaţii Direcţiei de Sănătate Publică, urmaţi de medici şi asistenţi de la Spitalul de Urgenţă Focşani şi Spitalul Municipal Adjud.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite