Pensiunile din munţii Vrancei, pline de Revelion. În schimb, restaurantele din Focşani încă mai caută clienţi pentru noaptea dintre ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Restaurantele au pregătit oferte atrăgătoare. Meniurile costă cel puţin 200 de lei de persoană la localurile de top. Nici cluburile nu fac notă discordantă, tinerii fiind întâmpinaţi cu meniuri diversificate, animaţie şi muzică bună. Cât despre preţuri, acestea sunt pentru toate buzunarele.

Turiştii care vor să-şi petreacă noaptea dintre ani în pensiunile din munţii Vrancei trebuie să mai aibă mare noroc să mai prindă un loc bun. Majoritatea pensiunilor au locurile rezervate încă din toamnă, dar mai sunt câteva viluţe care îşi aşteaptă clienţii. Acestea au preţuri cuprinse între 100 de lei de persoană/noapte şi 285 de lei de persoană/noapte, cu pachete de minim trei nopţi.

În schimb, la restaurantele din Focşani se mai pot face rezervări până pe 20 decembrie.

Focşănenii care nu vor să-şi petreacă Revelionul departe de casă, preferând o cină festivă alături de cei dragi, pot alege ofertele restaurantelor din municipiu.

Cu meniuri complexe şi ambianţă deosebită, întreţinută fie de dj, fie de formaţii profesioniste, patronii se aşteaptă ca în următoarele două săptămâni toate locurile să fie rezervate.

Restaurantul Solar se numără printre locaţiile de top care s-a pregătit cum a ştiu mai bine pentru a-şi întâmpina clienţii.

Preţul unui meniu este de 190 de lei de persoană şi include meniu festiv, candy bar şi muzică de calitate, prin intermediul unui DJ.

Focşănenii care aleg să-şi petreacă noaptea dintre ani la Restaurantul Intim vor trebui să scoată din buzunare 220 de lei de persoană, bani în schimbul cărora vor primi mai multe feluri de mâncare, băutură all-inclusive şi un desert cu totul special, preparat după o reţetă proprie. DJ Caletz şi DJ Florin Ghimpu sunt cei care vor însufeţi atmosfera pe ringul de dans.

La Restaurantul Laguna, petrecerea din noaptea de Revelion costă 270 de lei de persoană. În preţ sunt incluse patru feluri de mâncare, deserturi, băuturi de bar, dar şi distracţia pe ringul de dans în compania artistei Matilda Pascal Cojocăriţa şi a Trupei VSB.

La Restaurantul Romantic din Focşani, în sala de la etaj, distracţia din ultima noapte a anului 2014 costă 150 de lei de persoană. Meniul va fi unul tradiţional, iar muzica va fi asigurată de Cosmin Găman, MC Sorin&MC Adi.

Revelioane incendiare în cluburi

Nici cluburile nu se lasă mai prejos când vine vorba de Revelion. Clubul Reina a pregătit o super ofertă, cu preţuir de 110 de lei pentru băieţi şi 80 de lei pentru fete, încluzând un aperitiv, fructe, prăjituri şi băuturi la alegere. Însă, cu aceşti bani este închiriată o masă pentru maximum 8 persoane.

Şi în acest an, London Pub vine in ajutorul celor care nu au unde petrece noaptea de Revelion că o seară de neuitat. Dj, mâncare bună, băutura şi, normal ,voie buna, la preţul de 140 de lei de persoană.

Super Revelion va fi şi la „Imperial Caffee”. Cu doar 150 de lei de persoană distracţia este garantată. Organizatorii au pregăzit meniu festiv şi băuturi la discreţie, plus focuri de artificiila miezul nopţii.

Tot 150 de lei de persoană costă şi petrecerea de la Moet Pub, unde invitaţii au parte de bufet suedez, artificii şi multe alte surprize.
 

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite