Patru pretendenţi la funcţia de primar al municipiului Focşani. Candidaturile au rămas definitive

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primăria Focşani
Primăria Focşani

Campania electorală va începe în data de 28 august şi se va încheia pe 26 septembrie, la ora 7,00, zi în care sunt programate alegerile locale.

Odată cu parcurgerea încă unei etape din calendarul alegerilor locale din 27 septembrie 2020, partidele politice şi candidaţii independenţi intră în linie dreaptă pentru debutul campaniei electorale, respectiv 28 august.

Începând de marţi, candidaturile depuse din partea candidaţilor au rămas definitive iar numele acestora se vor regăsi pe buletinele de vot.

La Focşani, nu mai puţin de opt partide se vor confrunta în alegeri iar patru candidaţi se bat pentru funcţia de primar al muncipiului Focşani.

Este vorba despre actualul edil în funcţie, Cristi Valentin Misăilă-PSD, despre ministrul Lucrărilor Publice, Ion Ştefan-PNL, despre Corina Atanasiu, expert fonduri europene-USR şi profesorul Florin Micu, de la PMP.

Partidele care intră în lupta electorală cu liste de consilieri localii sunt PSD, PNL, USR, PMP, Pro România, ALDE, Partidul Vrancea Noastră şi Partidul Împreună pentru Moldova.

Tot pentru alegerile locale din 27 septembrie s-a calificat şi un candidat independent, în persoana preotului caterisit din BOR,  Giorgică Vatră, care va candida independent.

Candidaturile rămase definitive pot fi consultate AICI.

Vă mai recomandăm:

VIDEO PNL şi USR PLUS şi-au pus candidat comun care să-l bată pe Oprişan la CJ Vrancea. „Să-l trimitem în istorie”

Cine sunt candidaţii cu care USR va ataca alegerile locale la Focşani şi Consiliul Judeţean Vrancea. "Suntem deschişi la discuţii cu forţele de dreapta"

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite