Oraşul Panciu, înfrumuseţat cu flori care au costat 35.000 de lei. Peste 600 de jardiniere colorează străzile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
flori

Zilele acestea primăria a finalizat montarea jardinierelor cu petunii şi muşcate în suporţi, precum şi a olurilor cu petunii în conurile din zona centrală a oraşului Panciu.

Oraşul Panciu vrea să obţină titulatura de oraş al florilor, astfel că administraţia locală a alocat de la buget suma de 35.000 de lei pentru achiziţionarea de aranjamente florale.

Acestea au fost cumpărate de la Bârlad, de la firma Trandafirul şi au fost deja puse în oraş.

  „De 5 ani consecutiv, primăvara, oraşul Panciu devine oraşul florilor. Astfel, din luna mai şi până la începutul lunii septembrie, zona centrală, precum şi Parcul Primăriei beneficiază de jardiniere şi conuri cu oluri de flori. În 2016, am montat 500 de jardiniere cu petunii şi 100 de jardiniere cu muşcată zonală dreaptă. Aceste aranjamente reprezintă puncte de atracţie atât pentru pănceni, cât şi pentru cei care ne tranzitează oraşul, datorită cromaticii deosebite“, a declarat primarul Iulian Nica.

flori

Jardinierele beneficiază de un sistem de irigaţii individual, conectat la sursele de apă din zona unde au fost amplasate. De asemenea, pentru întreţinere, florile vor fi tratate cu un îngrăşământ special, solid.

flori
flori
flori
Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite