Olimpicii Liceului Tehnologic „Al. I. Cuza” din Panciu, premiaţi cu bani de primăria oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Festivitatea s-a desfăşurat în cadrul celei de-a VI-a ediţii a „Galei Olimpicilor”, eveniment  găzduit de Casa Orăşenească de Cultură.

Elevii Liceului Tehnologic „Al. I. Cuza” din Panciu, care au obţinut, în 2013, rezultate deosebite la olimpiadele judeţene şi naţionale, respectiv la  concursurile judeţene, inter-judeţene şi naţionale, au fost premiaţi, în această dimineaţă, de primarul oraşului Panciu, Ion Petre.

În acest an, administraţia locală pănceană a acordat un număr de 83 de premii individuale, precum şi alte patru, care au revenit echipelor sportive şi artistice. Totodată, au mai fost premiaţi şi profesorii îndrumători, iar directorul Valeriu Bandrabur-Jalbă şi directorul adjunct, Luminiţa Irimescu au primit diplome de excelenţă.

Elevii cu premiul I au primit câte 75 de lei, cei cu premiul II, câte 50 de lei, cei cu premiul III, câte 35 de lei, iar elevii care au obţinut menţiuni, au primit câte 25 de lei. De asemenea, pentru locurile I şi II, obţinute la competiţiile sportive, grupul de fotbal a fost recompensat cu 400, şi, respectiv, 320 de lei.

Tot pentru locul I, echipa de handbal a primit 500 de lei, iar pentru menţiunea de la Concursul Naţional de Muzică „Francochanson”, Grupul vocal „Armonis” a fost premiat cu suma de 300 de lei.

Mai puteţi citi:

FOTO-VIDEO Olimpicii „unirişti”, premiaţi la finalul anului şcolar

Trupa de Teatru „Protha“ din Panciu a obţinut Marele Premiu al Concursului de Interpretare Dramatică pentru Tineret de la Cluj-Napoca

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite