O tânără de 19 ani din comuna vrânceană Vidra este cercetată penal după a încercat să mituiască dimineaţă un poliţist pentru a obţine permisul de conducere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânăra şi-a reunoscut fapta şi a delarat că a fost îndemnată de instructorul auto să recurgă la acest gest. După ce au fost sesizaţi de agentul de poliţie, ofiţerii antiorupţie au găsit în dosarul fetei şase bancnote de 50 de euro.

Denunţul a fost făcut astăzi dimineaţă, imediat după ce tânăra din Vidra a susţinut proba practică pentru a obţine permisul de conducere auto, la Serviciul Judeţean Anticorupţie, chiar de poliţistul pe care aceasta a încercat să îl mituiască, agentul - şef Mirel Tofan.

Ofiţerii anticorupţie au găsit - o pe tânără în maşina şcolii auto ce era parcată pe o stradă din Focşani. Aceasta avea asupra ei şi dosarul cu care s-a înscris la examen şi în care ofiţerii Serviciului Anticorupţie au găsit şase bancnote de 50 de euro.

Tânăra este cercetată acum penal în stare de libertate de prourorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, se arată într-un comunicat de presă emis de Serviciul Judeţean Anticorupţie.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite