O locuitoare a Cartierului Sud către primarul Bacinschi: „Îmi vine să vă strâng de gât” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Împreună cu candidaţii USL la alegerile parlamentare, Bacinschi a inaugurat încă odată proiectul privind modernizare cu fonduri europene a Cartierului Sud.

Deşi proiectul european de modernizare a Cartierului Sud a debutat încă din luna septembrie, odată cu tăierea copacilor din zonă, autorităţile locale nu au dorit să piardă prilejul de a-l mai inaugura în prima zi de campanie electorală şi în prezenţa candidaţilor USL la alegerile parlamentare, pentru că, deh, numai pe ei are voie să-i cunoască lumea.

Nu mai vorbim de faptul că implicarea lor a fost zero în obţinerea finanţării deloc de neglijat, de aproape 60 de milioane de lei.

Proiectul de "Reabilitare şi modernizare spaţii publice urbane în zona de acţiune Sud - Est" va însemna practic schimbarea la faţă a întregului Cartier Sud, în următorii doi-trei ani, perioadă în care locuitorii din zonă vor avea parte de multe inconveniente.

De altfel, la inaugurarea de ieri au fost prezenţi şi foarte mulţi cetăţeni din cartier, care i-au reproşat edilului că nu a făcut nimic din ceea ce a promis.

„Vă strâng de gât, nu altceva. Acum patru ani aţi promis că faceţi aici nu ştiu ce şi nu s-a întâmplat nimic. Degeaba spuneţi că puneţi flori", i-a reproşat femeia primarului, precizându-i că afirmaţia cu strânsul de gât este o glumă.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite