Noul prefect de Vrancea, lăsat cu ochii în soare la învestire de cel care l-a propus în funcţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La ceremonia de învestire în funcţie a lui Nicuşor Halici nu au mai venit Viceprim-ministrul Gabriel Oprea şi secretarul de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, Ilie Botoş, aşa cum era anunţat, dar nici măcar Marian Oprişan.

Viceprim-ministrul Gabriel Oprea şi secretarul de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, Ilie Botoş, dar şi Marian Oprişan, preşedintele Consliului Judeţean Vrancea au lipsit astăzi de la învestirea noului prefect de Vrancea, Nicuşor Halici, deşi cu o zi în urmă toate pregătirile erau făcute şi anunţul fusese distribuit.

Astfel că şedinţa de învestire a lui Halici a fost condusă de chestorul Florea Oprea, subsecretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne.

Lângă acesta şi noul prefect Nicuşor Halici a stat deputatul PSD de Vrancea, Victor Roman.

La eveniment au fost prezenţi şefi ai instituţiilor deconcentrate, primari, consilieri judeţeni şi municipali, surprinzând apariţia deputatului PNL de Vrancea, Laurenţiu Ţigăeru Roşca, despre care se vorbeşte tot mai insistent că ar vrea să–i părăsească pe liberali pentru partidul lui Tăriceanu.

Mai puteţi citi:

Marian Oprişan îi aduce la Focşani pe generalii Gabriel Oprea şi Ilie Botoş la învestirea noului prefect de Vrancea

Viceprim-ministrul Gabriel Oprea şi secretarul de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, Ilie Botoş, vor fi prezenţi, luni, la ceremonia de învestire în funcţia de prefect a lui Nicuşor Halici.

FOTO Oamenii lui Marian Oprişan îşi ţin veniturile la „confidenţial“

Raluca Dan, secretarul judeţului Vrancea, şi Nicuşor Halici, directorul Direcţiei Juridice din Consiliul Judeţean, funcţionari publici superiori, şi-au trecut veniturile drept „confidenţiale“ în declaraţia de avere, deşi erau obligaţi de lege să spună cât au câştigat anul trecut.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite