Mike Diamondz, invitat special în club Extrem

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şi în acest weekend, clubul Extrem din municipiul Focşani a pregătit o super petrecere, la care sunt invitaţi toţi focşănenii dornici de distracţie şi voie bună. Mâine seară, cu începere de la orele 22.00, atmosfera va fi întreţinută de Mike Diamondz, unul dintre cei mai cunoscuţi artişti ai momentului.

Diamondz a pătruns pe piaţa muzicală românească ca şi MC, lucrând cu interpreţi internaţionali precum John Creamer, Angel Anx, , Noir, Daley Paley, Patrick La Funk sau Tom Novy.

Ca şi compoziţie, Mike îmbină silul jamaican cu cel indian, muzica sa făcând furori în cluburi din întreaga ţară. Pintre single-urile care au cucerit publicul şi posturile de radio se numără „Deep in love", „Fly Away" şi „Loving you". De-a lungul timpului, Diamondz a colaborat cu artişti români precum Tom Boxer, Vali Bărbulescu, dj Sava şi nu în ultimul rând Nick Kamarera, alături de care a lansat două melodii de succes: „Kalya" şi „Thailanda".

Mâine seară, organizatorii din club Extrem promit un show pe cinste, de la care nu vor lipsi animatoarele, băuturile la promoţie şi spectacolele de flair bartending. Preţul unui bilet de intrare la eveniment este de de zece lei, până la orele 11.30, apoi tariful va fi de 15 lei.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite