Marian Oprişan susţine că Robert Negoiţă este candidatul „acoperit“ al liberalilor la conducerea PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Oprişan
Marian Oprişan

Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea a ironizat, miercuri, 23 septembrie, anunţul făcut de preşedintele PSD Bucureşti, Robert Negoiţă, de a se înscrie în cursa pentru funcţia supremă în partid.

”Robert Negoiţă este candidatul PNL la conducerea PSD. Este un gânditor de dreapta, îmbrăcat în haine social-democrate”, a declarat, pentru Agerpres, Marian Oprişan.

El şi-a argumentat poziţia referitoare la Robert Negoiţă prin ''contactele avute în ultimele luni" de către acesta, precum şi prin ”poziţiile declarative adoptate în privinţa politicilor ce ar urma să fie implementate în România”. Preşedintele PSD Bucureşti, Robert Negoiţă, primar al sectorului 3, a anunţat marţi, 22 septembrie, că va candida pentru şefia formaţiunii la viitorul congres.

”Sunt decis să candidez pentru funcţia de preşedinte al PSD la scrutinul din 11 octombrie, pe care l-am stabilit ieri în Comitetul Executiv”, a afirmat Robert Negoiţă, la sediul PSD.

El a precizat că i-a comunicat actualului lider interimar al PSD, Liviu Dragnea, intenţia sa de a candida.

”Nu-l deranjează, ne respectăm reciproc şi competiţia nu face altceva decât să stimuleze. Am o relaţie foarte bună cu Liviu Dragnea, îl respect pentru tot ce a făcut şi pentru tot ce este. Dânsul nu şi-a anunţat candidatura, eu am făcut-o”, a adăugat preşedintele PSD Bucureşti.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite