Marian Oprişan, cătrănit că ministrul Dan Şova nu-i răspunde la telefon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Oprişan a prezidat comandamentul de iarnă
Marian Oprişan a prezidat comandamentul de iarnă

Disputa între liderii social democraţi a avut loc aseară, în cadrul videoconferinţei cu judeţele având ca temă vremea severă care se anunţă în ţară începând de azi.

Marian Oprişan este o prezenţă rară la videoconferinţe şi la comandamentele de iarnă, dar de fiecare dată  atunci când vine se întâmplă câte ceva. Aşa a fost şi aseară, când i s-a plâns vicepremierului Liviu Dragnea, că ministrul Marilor proiecte de Infrastructură, Dan Şova, nu îi răspunde la telefon.

"Domnule viceprim-ministru, Marian Oprişan este numele meu, vă rog să îmi permiteţi, să-l rugaţi pe domnul ministru delegat Şova şi să-i spun următorul lucru: în judeţul Vrancea este cel mai mare nod rutier din sud-estul României, secţia de drumuri naţionale Vrancea este una mult subdimensionată şi că-l rog ca, împreună cu cei de la CNADNR, să ia măsuri pentru că Vrancea are o reţea de 570 km de drumuri naţionale şi întotdeauna - repet, întotdeauna - CNADNR nu şi-a făcut treaba pe sectoarele de drum din cei 570 de kilometri. Şi îl rog respectuos, poate răspunde şi la telefon, pentru că nu ca să-i declar dragoste, ci sunt reprezentantul legal şi constituţional a 400 de mii de cetăţeni, şi poate e bine să vorbească cu colegii atunci când sunt probleme urgente", a spus Marian Oprişan în cadrul unei videoconferinţe a comandamentului de iarnă, potrivit Mediafax

Deşi se afla în sala de videoconferinţe de la palatul Victoria, Dan Şova nu i-a răspuns lui Oprişan.

"Dacă sunt probleme la Vrancea, vom cerceta şi vom lua măsurile pe care le-am luat şi în alte situaţii", as-a limitat să spună Şova.

FocşaniPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite