Mai rău ca în Evul Mediu. Mort dus la groapă cu căruța, prin noroiul până la genunchi | VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Imaginile au fost filmate în satul vrâncean Tîrîtu, din comuna Poiana Cristei, cu prilejul unei înmormântări cu peripeții.

Fostul premier Viorica Dîncilă a rămas celebră în istorie cu o declarație halucinantă făcută acum câțiva ani, care făcea referire la faptul că a scos România din noroaie. "Astăzi avem PNDL, programul de care depind şansele de dezvoltare a multor comunităţi. Cu ajutorul acestor programe am scos ţara din noroaie, ca să mă exprim mai plastic”, a spus acum patru ani Viorica Dăncilă.

Nimic mai fals, pentru că România reală este în continuare în noroaie. O demonstrează și câteva imagini filmate zilele trecute, la o înmormântare în Vrancea, în satul Tîrîtu din comuna Poiana Cristei.

Un localnic care a murit la sfârșitul săptămânii trecute a fost dus la groapă, cu căruța, pe un drum plin de noroi.

Preotul a fost nevoit să ia loc în căuță, lângă mort, fiind puternic zdruncinat de drumul anevoios la care caii de la căruță s-au întrebuințat serios.

Localnicii, în urma căruței, încălțați cu cizme de cauciuc, abia au reușit să înoate prin noroiul până la genunchi.

Primarul comunei se scuză și spune că este vorba de o casă izolată. „Oamenii de acolo nu au pe unde să ajungă la biserică decât pe acel drum pe care se cară lemne, însă comuna Poiana Cristei este 90 la sută asfaltată. S-a vrut senzațional, însă aceasta este situația, sunt încă vreo două-trei locuințe izolate, de unde nu se poate ajunge la biserică decât cu căruța.”, a spus primarul comunei Poiana Cristei, Petruș Vlad, scrie Vrancea24.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite